Vyberte si recept
VEGÁNSKE BURRITO
Ingredience
Postup
Uvaríme si hnedú ryžu a necháme ju vychladnúť. Očistíme si a nakrájame červené papriky na malé kocky, pridáme olivový olej, soľ, korenie a necháme odstáť bokom.
Pripravíme si guacamole. Vydlabeme avokádo, nakrájame si ho ma malé kúsky, pridáme na jemno nakrájanú cibuľku, cherry paradajky, pretlačený cesnak, citrónovú šťavu, sušený koriander, soľ a korenie. Dobre premiešame, postláčame vidličkou a dáme do chladničky, kým pripravíme ostatné.
Vychladnutú ryžu zmiešame s nasekaným hlávkovým šalátom, čerstvým koriandrom a limetkou. Ďalej zmiešame prepláchnutú a scedenú fazuľu a podľa chuti na malé kúsky nakrájané kukuričky spolu s korením na tacos, soľou a limetovou šťavou.
Na lyžici olivového oleja zmes opekáme na panvici.
Následne si pripravíme 6 väčších tortíl. Začneme ich plniť najskôr ryžou, guacamole, fazuľkou a paprikou. Zrolujeme a necháme opiecť chvíľu na suchej rozpálenej panvici.