Uložiť
Porcie 4
Príprava
30 min.
Náročnosť
Cena

LOSOSOVÝ TATARÁK

Ingredience

10
vajec Coop PREMIUM
soľ
200 g
čerstvého lososa
100 g
údeného lososa
1
šalotka
čerstvý kôpor
2 PL
hrubozrnnej horčice
kaviár z lososa
čierne korenie Dobrá cena
3 PL
majonézy Mamičkine dobroty
2 PL
sójovej omáčky
2
jarné cibuľky
1
čerstvá uhorka ZELOVOC

Postup

Vajcia uvaríme v osolenej vode, ochladíme, ošúpeme, rozpolíme a žĺtka vyberieme. Žĺtka dáme na bok. Lososa nakrájame na maličké kocky a vložíme do sójovej omáčky. Necháme 1 hodinu odpočívať. Šalotku nakrájame na jemno, údeného lososa nakrájame na malé kocky, uhorku tiež. Pridáme lososa, ktorého sme vybrali zo sójovej omáčky. Pridáme nasekaný kôpor, hrubozrnnú horčicu, majonézu, korenie, soľ a nastrúhaný žĺtok. Zmes dôkladne zamiešame a vkladáme do lodičiek z bielkov. Dozdobíme kaviárom a jarnou cibuľkou.

 

Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty zo Slovenska ale aj z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné recepty na hlavné jedlá, alebo recepty na polievky, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept vegánske kura s hlivou. Skvelý zážitok zaručený!

Recept → LOSOSOVÝ TATARÁK

Ohodnotiť recept

Vyskúšajte tiež

VEGÁNSKA PRAŽENICA
avatar

Dominika varí: VEGÁNSKA PRAŽENICA

Prejsť na recept