LOSOS A ĽAHKÝ ZEMIAKOVÝ ŠALÁT
Ingredience
Postup
Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť a nakrájame na kocky. Repu nakrájame na kocky. Cukrový hrášok krátko povaríme vo vriacej vode a prudko ochladíme. Nakrájame na polovice. Uvarenú mrkvu nakrájame taktiež na kocky a uhorku tiež. Všetko zmiešame s majonézou a kyslou smotanou, dochutíme soľou, korením, šťavou z limety a štipkou cukru. Lososa nakrájame na filety. Na panvici rozohrejeme olej. Filetu pečieme kožou dole. Pridáme tymian a maslo. Lyžicou prelievame lososa rozpáleným maslom.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné pokrmy, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na Hovädzí hrniec s maslovým kelom. Skvelý zážitok zaručený!