DOMÁCA VEGÁNSKA BONBONIÉRA
Ingredience
25 g
slnečnicových semienok
25 g
tekvicových semienok
60 g
strúhaného kokosu Tradičná kvalita
40 g
vločiek
200 g
datľovej pasty
100 g
mletých mandlí
2 PL
tekutého kokosového oleja
2 PL
sirupu z agáve
120 g
mletých lieskových orechov
1 PL
kakaa
Postup
Slnečnicové a tekvicové semienka zmixujeme s vločkami a 100 g datľovej pasty. Vytvoríme guľky a obalíme v kokose.
Mleté mandle zmixujeme s tekutým kokosovým olejom a sirupom z agáve. Vytvoríme guľky, ktoré obalíme v kokose.
Mleté lieskové orechy zmixujeme so 100 g datľovej pasty a kakaom.. Vytvoríme guľky a obalíme v kokose.
Hotové bonbóny môžeme podávať v košíčkoch na mini muffiny uložených v krabičke vystlanej dekoratívnou "slamou" či sušenými ružami.