MÄSIARSKY HOVÄDZÍ TATARÁK, KAPARY Z MEDVEDIEHO CESNAKU, NAKLADANÁ CIBUĽA, PETRŽLENOVÁ VŇAŤ, KVÁSKOVÝ CHLIEB
Ingredience
400 g
hovädzej sviečkovice
80 g
šalotky
1 PL
dijonskej horčice
5 g
petržlenovej vňate
80 g
rozpustenej masti Dobrá cena
kapary z medvedieho cesnaku
2
žĺtky vajec Coop PREMIUM
cesnak ZELOVOC
2 PL
worcestru
mleté čierne korenie Dobrá cena
soľ
kváskový chlieb
Postup
Mäso namelieme mlynčekom na mäso. Šalotku nakrájame na jemno, pridáme žĺtok, nasekanú petržlenovú vňať, masť, horčicu, worcester a kapary z medvedieho cesnaku. Vidličkou vytvoríme hustú kašu. Pridáme namleté mäso a zmiešame. Krajec chleba opečieme na mastnej panvici a potrieme cesnakom. Na hrianku naložíme mäsovú zmes a dozdobíme nakladanou cibuľkou, petržlenovou vňaťou a kaparami.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné pokrmy, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na chutný hovädzí hrniec. Skvelý zážitok zaručený!