HLIVOVO-BAKLAŽÁNOVÝ GULÁŠ
Ingredience
200 g
hlivy ustricovej
1 - 2
baklažány
1
cibuľa ZELOVOC
1 ČL
údenej papriky
1 ČL
majoránky Dobrá cena
2 ks
bobkového listu Dobrá cena
1/2 ČL ,
tymiánu
soľ
korenie
olivový olej Tradičná kvalita
petržlenová vňať ZELOVOC
500 ml
zeleninového vývaru
4
zemiaky ZELOVOC
Postup
Cibuľu, hlivu a baklažán nakrájame na drobnejšie kúsky. Opekáme na olivovom oleji 15 minút, pridáme všetko korenie a dobre premiešame. Podlejeme 2 dcl vývaru a varíme 30 minút, prípadne ešte podlejeme vývarom. Pridáme zemiaky a povaríme ešte 10 minút, kým zmäknú. Dozdobíme petržlenovou vňaťou a môžeme podávať.