TEPLÝ CÍCEROVÝ ŠALÁT S KURIATKAMI A ŠPENÁTOM
Ingredience
500 g
cíceru
600 g
kuriatok
mleté čierne korenie Dobrá cena
soľ
maslo Tradičná kvalita
2
šalotky
2 hrste
špenátu Tradičná kvalita
2 strúčiky
cesnaku ZELOVOC
1KL
sójovej omáčky
šafrán
petržlenová vňať ZELOVOC
4 ks
bieleho pečiva
Postup
Cícer uvaríme v slanej vode. Scedíme a necháme vychladnúť.
Na rozohriatu panvicu s kúskom masla vložíme nakrájané kuriatka s nasekanou šalotkou a prudko orestujeme. Pridáme cícer, soľ, korenie, štipku šafranu, pokrájaný cesnak, sójovú omáčku, špenátové listy a zmes prehrejeme. Na záver pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Podávame s hriankou z bagety.