RESTOVANÁ KURACIA PEČEŇ NA ČILI
Ingredience
750 g
kuracej pečene
5 plátkov
slaniny Dobrá cena
1
cibuľa ZELOVOC
2 strúčiky
cesnaku ZELOVOC
2 PL
plnotučnej horčice Mamičkine dobroty
1 čili
paprička
2 PL
masla Tradičná kvalita
2 PL
petržlenovej vňate ZELOVOC
soľ
mleté čierne korenie Dobrá cena
Postup
Kuracie pečienky umyjeme, osušíme, odblaníme a nakrájame na kocky. Slaninu nakrájame na menšie kúsky a orestujeme. Pridáme cibuľu pokrájanú na drobno a potom pretlačený cesnak. Následne vložíme pečienky a restujeme, kým sa nám nestiahnu. Osolíme, okoreníme, ochutíme horčicou a čili, premiešame a ešte restujeme. Podlejeme vodou a varíme, kým nám šťava nezhustne. Šťavu potom zjemníme maslom a dochutíme petržlenovou vňaťou, prípadne soľou.