FAREBNÝ ŠALÁT SO SLANINKOU A HRUŠKOU
Ingredience
Postup
Rúru predhrejeme na 180 °C. Plech vystelieme papierom na pečenie a poukladáme naň plátky slaniny. Opekáme 8 – 10 minút do chrumkava. V miske zmiešame olivový olej, horčice, balzamový ocot a med. Podľa chuti pridáme soľ a čierne korenie. Hrušky umyjeme a nakrájame na veľmi jemné plátky. Vyberieme jadierka a dáme do vody s citrónom, aby nám nezhnedli. Na tanier servírujeme najskôr šalátové listy, ktoré zalejeme zálievkou. Pridáme plátky hrušiek a opečenú slaninku.
Prinášame vám ďalší jedinečný recept, ktorý určite oživí váš jedálniček – farebný šalát so slaninkou a hruškou. Tento neobvyklý mix chutí vás očarí a dodá každému jedlu sviežosť. Ak hľadáte inšpiráciu, neváhajte a vyskúšajte aj recept na vyprážaný kapor v syrovej struhánke! Skvelý zážitok zaručený!
