Postup
Na korpus nasekáme čokoládu a spolu s kokosovým tukom rozpustíme vo vodnom kúpeli. Kukuričné lupienky trochu rukami podrvíme a zmiešame s rozpustenou čokoládou. Zmes natlačíme do tortovej formy s priemerom 26 cm a dáme na 30 minút do chladničky.
Na krém necháme vo vode napučať 8 plátkov želatíny. Tvaroh, citrónovú šťavu, 125 g cukru a balíček vanilkového cukru spolu vymiešame. Smotanu vyšľaháme dotuha.
Plátky želatíny vyžmýkame, rozpustíme v rajničke na sporáku, pridáme do nej 3 PL tvarohového krému, rozmiešame a vlejeme do celého krému. Ďalej pridáme smotanu na šľahanie a krém natrieme na vychladený korpus. Na 2 hodiny dáme do chladničky.
Ovocie umyjeme, rozmixujeme s 1 PL cukru a prepasírujeme cez sitko. Zvyšné 2 plátky želatíny necháme vo vode napučať. Potom želatínu vyžmýkame, rozpustíme a postupne premiešame s prepasírovaným ovocím.
Pripravené želé rozdelíme na vychladenú tortu a necháme ešte 2 hodiny v chladničke tuhnúť. Pred podávaním vyberieme z formy a nakrájame. Môžeme ešte dozdobiť bobuľkami ovocia.