Postup
Bravčové pliecko nakrájame na menšie rezne, ktoré na okrajoch narežeme.
Opečieme ho na bravčovej masti a podlejeme vodou. Osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.
Kým sa nám mäsko udusí, nachystáme si zeleninu. Mrkvu, hrášok aj fazuľkové struky nakrájame a pridáme k mäsu. Všetko ešte raz podlejeme vodou a dusíme ďalej – až kým nie je všetko mäkké.
Kým sa nám mäsko udusí, nachystáme si zeleninu. Mrkvu, hrášok aj fazuľkové struky nakrájame a pridáme k mäsu. Všetko ešte raz podlejeme vodou a dusíme ďalej – až kým nie je všetko mäkké.
Nakoniec pridáme múku a na záver ešte krátko povaríme.
Podávame so zemiakovou kašou alebo opekanými zemiakmi.