Postup
Cibuľu olúpeme a nakrájame nadrobno. Mäso opláchneme, osušíme a nakrájame na pásiky.
Zo špargle odkrojíme drevnaté konce a potom stonky nakrájame na kúsky. Paradajky umyjeme, z umytého citróna ostrúhame kôru. Z polovice citróna vytlačíme šťavu.
Špargľu, hrášok a mrkvu dáme do litra vriacej osolenej vody a povaríme asi 8 minút, scedíme, vodu zachytíme a zeleninu necháme odkvapkať.
Na veľkej panvici zohrejeme olej a opečieme na ňom nakrájané mäso. Pridáme cibuľu, paradajky, dochutíme soľou, korením a posypeme múkou. Opečieme, podlejeme vodou zachytenou z varenia zeleniny, pridáme citrónovú kôru, privedieme do varu a varíme asi 5 minút.
Vmiešame predvarenú zeleninu, dochutíme soľou, korením, štipkou cukru, citrónovou šťavou a necháme prevrieť. Odstavíme, vmiešame kyslú smotanu a necháme pár minút odležať. Podávame s ryžou.