Postup
Cestoviny uvaríme v osolenej vode (al dente). Medzitým nasekáme nadrobno umytú petržlenovú vňať, ostriháme žeruchu, z citróna ostrúhame kôru a vytlačíme šťavu.
Polovičku citrónovej kôry, petržlenovú vňať a žeruchu zmiešame so strúhankou.
Mandle opečieme na suchej panvici a necháme vychladnúť.
Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na plátky. Špenát umyjeme a necháme osušiť.
Jogurt, vývar, majonézu a zvyšnú citrónovú kôru spolu s 1 PL citrónovej šťavy zmiešame.
Uvarené a scedené cestoviny zmiešame s hotovým dresingom. Pridáme reďkovky, špenát a posypeme pripravenými nahrubo nasekanými opečenými mandľami.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na malé rezníky. Tie jemne naklepeme, posypeme soľou a korením. Rezníky obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a v bylinkovej panáde. Opečieme ich na masti dozlatista a podávame s pripraveným šalátom.