Postup
Červená repa:
V hrnci zmiešame octy, vodu a med, necháme zovrieť a zredukujeme o tretinu. Pridáme všetky koreniny a 10 minút varíme. Zredukovanú tekutinu precedíme a necháme vychladnúť. Červenú repu nakrájanú na tenké plátky pridáme do vychladeného nálevu a necháme odpočívať aspoň 24 hodín.
Pstruh:
Ak máme pstruha v celku, vyfiletujeme ho a vyberieme kosti. Ak máme filety, skontrolujeme kosti a vyberieme ich. Zmiešame soľ, cukor, kôpor a limetovú kôru. Pstruha zasypeme touto zmesou na 3 a pol hodiny. Potom rybu dôkladne umyjeme a vysušíme.
Dresing z nakladanej repy:
Zmiešame naloženú repu s majonézou, kyslou smotanou a kôprom. Dochutíme limetou a soľou
Plating:
Chlieb opečieme na masle, naložíme dresing z červenej repy, pstruha nakrájame na tenké plátky a poukladáme navrch, dozdobíme kôprom a soľou Maldon.