Postup
Do väčšej misky si dáme múku, cukor a urobíme jamku. Do jamky pridáme kvások, ktorý si pripravíme nasledovne. Do jamky nalejeme 50 ml rastlinného nápoja, nadrobíme droždie, pridáme troška cukru a štipku soli. Počkáme, kým sa nám na kvásku vytvoria bublinky. Následne pridáme roztopené rastlinné maslo a zvyšok makového sna, ktoré si jemne zohrejeme. Keď je cesto dobre vypracované, nemalo by sa lepiť na varešku. Ak sa lepí, pridáme ešte trocha múky. Potom dáme misku s cestom na teplé miesto, prikryjeme utierkou a necháme nakysnúť cca 40 minút.
V malých hrncoch budeme pripravovať plnky. Mak s makovým snom a cukrom povaríme dokým nám hmota nezhustne. To iste urobíme aj s orechovou plnkou. Tvarohovú tofu plnku pripravíme tak, že si nadrobíme obidva tofu do misky, nastrúhame čerstvú kôru z citróna, pridáme cukor, štipku mletej vanilky a rastlinného nápoja. Rukou popučíme aby nám vznikla konzistencia tvarohu.
Keď nám cesto nakysne, môžeme sa pustiť do vrstvenia. Zo začiatku si z cesta odložíme menší kus, ktorý použijeme na mriežku. Potom si cesto rozdelíme na 4 časti. Do vymastenej formy dáme vyvaľkanú vrstvu cesta, potom dáme vrstvu slivkového lekváru. Opäť preložíme cestom a pridáme orechovú plnku. Preložíme cestom a pridáme tvarohovú plnku. Posledný krát preložíme cestom a na vrch pôjde maková plnka, ktorej vrch dozdobíme mriežkou z odloženého kúsku cesta. Vložíme do rozohriatej rúry a pečieme 30 minút na 150 °C a potom zvýšime teplotu na 170 °C a pečieme ďalšiu pol hodinu.