Na panvici roztopíme med, pridáme vývar a hrozno. Varíme na miernom ohni, kým omáčka nezhustne. Mierne osolíme a stiahneme z ohňa. Mäso na krájame na steaky asi 4 centimetre hrubé a necháme pri izbovej teplote odpočinúť okolo 30 minút. Potom ich položíme na rozpálenú panvicu a opekáme asi 4 minúty z každej strany. Po upečení ich položíme na teplý tanier, zakryjeme alobalom a necháme odpočinúť. Pred podávaním osolíme a okoreníme. Podávame s tarhoňou.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty zo Slovenska ale aj z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné recepty na hlavné jedlá, alebo recepty na polievky, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na vegánske sushi. Skvelý zážitok zaručený!