Postup
Tofu nakrájame na 8 plátkov a dáme do plytkej misky.
Citrón vytlačíme a kôru nastrúhame. 3 lyžice citrónovej šťavy zmiešame s horčicou, nastrúhanou kôrou, cukrom a 5 lyžicami olivového oleja. Dochutíme soľou a čiernym korením. Marinádu nalejeme na tofu a necháme asi hodinu marinovať. Potom tofu vyberieme z marinády a necháme odkvapkať. Marinádu odložíme na neskôr.
Na panvici rozohrejeme olivový olej a tofu opečieme z každej strany. Potom na panvici spravíme 4 volské oká.
Na tanier dáme 4 plátky chleba, na každý dáme volské oko. Na vrch uložíme paradajky a prikryjeme znova chlebom. Následne dáme plátky tofu, cibuľu, list šalátu a lyžicu marinády.
Zvyšné chleby natrieme majonézou a kečupom a položíme na vrch.