Postup
Rúru vyhrejeme na 175 °C.
Plech s rozmermi cca 37 x 25 cm vyložíme papierom na pečenie. Vajíčka vyšľaháme na jemnú penu, postupne pridávame cukor a šľaháme, kým nevznikne pena. Pridáme olej.
Preosiatu múku s kakaom vsypeme do vaječnej peny a jemne zamiešame. Cesto vylejeme na plech a pečieme 15 minút. Necháme vychladnúť.
Pripravíme plnku, plátky želatíny namočíme do studenej vody a necháme napučať.
Mascarpone, tvaroh, kondenzované mlieko a vanilkový extrakt dáme do misy a prešľaháme. Prilejeme šľahačkovú smotanu a vyšľaháme do pevna.
Želatínu vyžmýkame a rozpustíme v hrnci spolu s mliekom – pozor, nesmie sa variť. Primiešame lyžicu tvarohového krému, aby sme ju schladili. Následne celú zmes vylejeme do tvarohového krému.
Vychladnutý korpus rozkrojíme na polovicu a na spodný plát natrieme krém. Prikryjeme druhým plátom a dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 6 hodín. Po tomto čase vyberieme z chladničky, polejeme roztopenou čokoládou a necháme stuhnúť.