Postup
Cesto:
Rúru si vyhrejeme na 180 °C. Cukor, vajcia a kypriaci prášok vyšľaháme. Pridáme olej a preosiatu múku. Nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme asi 20 minút do zlatista. Zvrchu plátu opatrne zlupneme škrupinku a necháme vychladnúť. Vychladnuté cesto potrieme marhuľovým džemom.
Plnka I:
Strúhaný kokos a cukor nasypeme do misky. Po troškách prilievame teplé mlieko a vymiešame. Masu necháme vychladnúť. Vymiešame ju s maslom a následne ju natrieme na cesto.
Plnka II:
Stužený tuk a sušené mlieko ručne vymiešame. Pripravíme si papier na pečenie veľkosti plechu. Vymiešanú plnku posypeme práškovým cukrom a vyvaľkáme na veľkosť koláča. Opatrne preložíme na kokosovú plnku, nožom zarovnáme okraje a dáme stuhnúť do chladu.
Koláč nakrájame na rovnaké kocky a polejeme ich vlažnou čokoládou.