Pšeno uvaríme podľa návodu na obale. Avokádo očistíme, nakrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou. Kel dáme do vriacej osolenej vody, varíme asi 1 minútu a následne vložíme do studenej vody Vajcia varíme 10 minút. Repu a reďkovku nakrájame na plátky. Do misky dáme pšeno, avokádo, cícer a kel, pridáme reďkovku a repu. Pokvapkáme citrónovou šťavou, dáme nakrájané vajce a posypeme petržlenovou vňaťou.
Sme radi, že vám môžeme prinášať netradičné recepty z rôznych kútov sveta, plné chutí a inšpirácií. Ak hľadáte ďalšie jedinečné pokrmy, ktoré oslovia vaše chuťové poháriky, neváhajte a vyskúšajte aj náš recept na zdravú vegánsku rybku so šalátom. Skvelý zážitok zaručený!