Postup
Ryžu premyjeme, chvíľu orestujeme na oleji, zalejeme vodou, osolíme, premiešame a necháme dusiť, až kým nie je mäkká.
Pripravíme si zmes fazule a kukurice, ktorú zmiešame s nakrájanou cibuľou, ochutíme soľou, korením, kurkumou a citrónovou šťavou.
Všetko dáme na rozpálený olej, podlejeme vodou a necháme smažiť, až kým sa voda nevyparí a chute nezvýraznia.
Pripravíme si dresing z rastlinnej majonézy, do ktorej pridáme štipku karí korenia a 1 ČL horčice. Na grile alebo panvici krátko opečieme tortilly z oboch strán. Natrieme ich dresingom, naplníme ryžou, fazuľovou zmesou, jalapeño papričkami a rukolou.
Jalapeño papričky si môžeme pripraviť v náleve, ako to robí Dušan v jeho recepte na sendvič s rozbifom.
Tortillu zatočíme a môžeme podávať.