Postup
Cibuľu očistíme, nakrájame na kolieska. Všetky suroviny na marinádu dáme spolu so studenou vodou do jednej misy a zamiešame. Keď sa cukor a soľ rozpustia, marinádu vylejeme na mäso, premiešame a necháme 2 - 4 hod. v chladničke.
Chren očistíme, nastrúhame na jemno a primiešame k jablčnému pyré, podľa chuti dosladíme medom.
Mäso vyberieme z chladničky, osušíme utierkou, olej zmiešame s korením 4 farieb, grilujeme 5 - 7 minút z každej strany, občas potrieme olejom.
Zeleninu, šampiňóny a zázvor očistíme, karotku, cibuľu a šampiňóny nakrájame na tenké plátky, zázvor nastrúhame. Všetky suroviny zmiešame v mise a dáme na pekáč piecť do rúry na gril.