Postup
Deň pred pečením nasekáme čokoládu a dáme ju do misy, zalejeme ju zohriatou smotanou, rozmiešame dohladka a necháme do druhého dňa v chladničke.
Na druhý deň vyšľaháme žĺtky s cukrom dopenista. Primiešame múku a nakoniec do cesta vmiešame dotuha vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a v rúre vyhriatej na 180 °C pečieme približne 20 minút.
Na plnku vymiešame maslo s cukrom dopenista, potom pridáme aj karamelové Salko a vyšľaháme. Vychladenú čokoládovú smotanu vyšľaháme na šľahačku.
Na vychladnutý upečený korpus natrieme karamelovú plnku, na ňu rozdelíme maliny, prikryjeme čokoládovou šľahačkou. Zákusok dáme až do podávania do chladu a pred podávaním môžeme ešte posypať nastrúhanou čokoládou a dozdobiť malinami.