Postup
Olúpanú cibuľu nakrájame nadrobno, nakladanú zeleninu scedíme, ale nálev si odložíme. Šunku tiež nakrájame nadrobno.
Vajcia uvaríme natvrdo, schladíme, olúpeme a tiež nakrájame. V mise spojíme cibuľu, zeleninu, vajcia aj šunku. Pridáme 1 lyžicu horčice a asi 3 lyžice majonézy, soľ, korenie a všetko spolu premiešame.
V hrnci zohrejeme 150 ml vody, odstavíme a vsypeme želatínu, dobre rozmiešame a potom pridáme 150 ml odloženého nálevu z nakladanej zeleniny. Pripravenú želatínovú zmes nalejeme do zmesi s majonézou a rozmiešame.
Silikónovú alebo aj klasickú formu na biskupský chlebík vyložíme potravinárskou fóliou a nalejeme pripravenú zmes. Dáme na niekoľko hodín do chladničky stuhnúť, potom vyklopíme a môžeme krájať.